Ens hem posat les botes! 1era calçotada de l’agrupament

Els nostres estimats i trempadíssims pares i mares ens van organitzar una calçotada aquest últim diumenge dia 19 de febrer.

Va ser tot un èxit! Érem 110! Per ser la primera vegada, molt contents. Per la xifra va ser el de menys. L’alegria i l’ambient van ser estupendus! Gràcies a tots per participar-hi, col·laborar i sobretot mil gràcies a l’equip de pares per muntar tot el percal i estar al peu del canó!

calçotada rg 2017

Vam poder degustar un menú de calçots amb salses romesco elaborades per les mateixes famílies (boníssimes, per cert!), botifarra, amanida, torrades de pa amb tomàquet, aigua, vi i galetes (que Trias ens va cedir molt amablement!). calçotada rg 2017 2

Els trucs i els pioners i caravel·les van aprofitar per fer els seus extrajobs. Els trucs van muntar una barra de begudes,que va ser molt freqüentada, i van sortejar una espatlla de porc. Per altra banda, els pioners i caravel·les van organitzar un torneig de Kubb i un espai de jocs de taula. I finalment, els ràngers i noies guia van sortejar la panera que els va permetre anar d’excursió a Barcelona el dissabte anterior.

calçotada rg 2017 3

Esperem que els que vàreu venir ho gaudíssiu i els que no cau poder, ens veiem a la següent!