Campaments Conjunts!

Aquest any l’agrupament escolta Roca Guillera celebra el seu 35è aniversari, calia fer una gran festa per celebrar-ho. I quina millor manera de fer-ho que marxar de campaments conjunts amb totes les unitats! I així va ser, aquesta setmana santa vam fer-nos les maletes i plens d’il•lusió vam començar a fer camí cap al passat a la recerca de l’ou i amb les piles ben carregades per resoldre el misteri que l’envoltava. 
Va ser una experiència inoblidable tant pels més menuts com pels més grans.  Vam riure, vam viure, vam ajudar-nos,vam estimar-nos, vam gaudir com mai i vam retrobar-nos de nou per compartir i recordar tot allò que ens fa feliç de formar part de l’escoltisme. Des de l’escalç d’una vetlla a vora al foc cantant cançons,  fins a montar uns bancs amb pionarisme passant per aprendre a divertir-nos en un dia de pluja intensa.
Finalment, de les cures més sinceres a l’ou màgic que vam trobar, en va surtir un drac enorme com a fruit  del que hem après i constament anem aprenent en el nostre camí escolta, de l’amor i del carinyo, del compartir i del agermanar-nos. 

I Com sempre diem al CAU:

 
Sempre a punt, 
Tant com puc!