El Flashmob Vivent de l’Agrupament, ho peta!

Com a agrupament, anem creant tradicions i la del Flashmob sembla que s’hi quedarà durant anys!

El dissabte 19 de desembre tot l’agrupament vam estar creant un Flashmob Vivent pel centre del poble on cada unitat tenia la seva pròpia escena i la respresentava amb música.

Tothom que passava per allà va poder veure a l’Equip d’Agrupament al principi de la Rambla fent una escena representat el muntatge del pessebre, si continuava amb les indicacionns es trobava els Castors i Llúdrigues Rambla amunt es trobava els Castors i Llúdrigues respresentant els oficis. Un cop a les peixeteries velles es trobava els Trucaires representant els àngels i dimonis, just al costat, a les escales de l’església hi havia els Llops i Daines que feien l’escena dels Reis. A la plaça Farners es trobaven els Pioners i Caravel·les representant els pastors amb els seus xais i finalment, a les escales que van al carrer de dalt podien trobar els Ràngers i Noies Guia fent una originalíssima escena del Naixement.

Un cop vam acabar, vam gaudir d’una recomfortant xocolata desfeta que havien preparat l’Equip de Pares.

Però aquí no s’acaben les activitats nadalenques de l’agrupament ja que el dia 30 ens podreu trobar cantant nadales per carrers del poble i geriàtrics i el dia 5 de gener fent el també tradicional taller de fanalets. Ja anirem informant!

Per acabar us deixem un recull de fotos de les diferents escenes i un vídeo on podreu rememorar tot el Flashmob.

Bon Nadal i Sempre a Punt!