Preinscripcions per al nou curs 2020/2021!

Bones a tothom!

Comencen les preinscripcions del nou curs 2020-2021!

Recordem que aquesta fase és exclusivament pels infants i joves que NO esteu apuntats al cau. Per fer la preinscripció haureu d’omplir un formulari que penjarem a la web de l’agrupament. Rebreu un correu just després que us informarà dels propers passos.

Aquest formulari estarà disponible des del dia 10 d’agost fins el dia 31 del mateix mes. A partir dels dies 1 i 2 d’agost rebreu notícies sobre si heu estat admesos segons els criteris interns de prioritat. Si aquest criteris no poden aplicar-se i hi ha més aspirants que places disponibles, us convocarem a un sorteig el dia 3 de setembre a les 21h al cau.

Aquest any ens trobem en una situació poc habitual ja que hem hagut d’allrgar el curs arran de la situació generada pel Covid-19 i moltes unitats encara no han tancat el curs 2019-2020. Per això no sabem quins infants deixen el cau al finalitzar el curs i no podem fer una llista de les places que hi ha disponibles de cares a l’any que ve.

L’interval d’edats és a partir de persones nascudes l’any 2014 fins a persones nascudes l’any 2004. El que si que és segur és que hi ha 8 places disponibles en el primer any de castors i llúdrigues (infants de l’any 2014), en la resta d’edats no sabem les places concretes actualment però us animem igualment a fer la preinscripció si esteu interessats en entrar l’any que ve!

Així que ja sabeu: marqueu-vos les dates en vermell!

Per més informació o qualsevol dubte podeu escriure’ns a rocaguillera@escoltesiguies.cat.

Bon estiu i sempre a punt!!