[OBERT] Preinscripcions per al nou curs 2021/2022!

Hola a tothom!

Comencen les preinscripcions del nou curs 2021-2022!

Recordem que aquesta fase és exclusivament pels infants i joves que NO esteu apuntats al cau. Per fer la preinscripció haureu d’omplir un formulari que penjarem a la web de l’agrupament el dia 1 d’Agost. Rebreu un correu just després que us informarà dels propers passos.

Aquest formulari estarà disponible des del dia 1 d’agost fins el dia 31 del mateix mes. A partir dels dies 1 i 2 de setembre rebreu notícies sobre si heu estat admesos segons els criteris interns de prioritat. Si aquest criteris no poden aplicar-se i hi ha més aspirants que places disponibles, us convocarem a un sorteig el dia 6 de setembre a les 20h al cau.

L’interval d’edats és a partir de persones nascudes l’any 2015 fins a persones nascudes l’any 2005. Hi ha 8 places disponibles en el primer any de castors i llúdrigues (infants de l’any 2015), en la resta d’edats també hi ha places lliures (especialment en els anys 2006 i 2009) però us animem igualment a fer la preinscripció si esteu interessats en entrar l’any que ve!

Així que ja sabeu: marqueu-vos les dates en vermell!

Per més informació o qualsevol dubte podeu escriure’ns a rocaguillera@escoltesiguies.cat.

Bon estiu i sempre a punt!!