Ens endinsem al curs!

Castors i Llúdrigues

Castors i Llúdrigues hem dedicat aquests dos últims caus a descobrir tot el món de la festa de la Ratafia. Un confrare va venir per explicar-nos com funcionava i ara ja estem preparats per aquesta gran festa. 

Aviat marxem d’excursió a Olot, per tal d’ajudar a uns animals, que en l’últim cau ens van enviar una carta, que deia que necessitaven la nostra ajuda. 

 Agafarem molta energia per totes les aventures que ens esperen. Tenim moltes ganes d’aquesta excursió, per alguns serà la seva primera nit fora!

Llops i Daines

Llops i daines no parem quiets!

El cap de setmana de la festa de la Ratafia, pioners i caravel·les ens van preparar una gimcana per descobrir propietats sobre les herbes que formen part d’aquest licor tan important pel nostre poble.

Durant aquest últim mes també hem fet la segona excursió del trimestre! Vam pujar a Santa Bàrbara des d’Anglès, on vam formar les sisenes i vam decidir els càrrecs d’aquest curs.

Ràngers i Noies Guia

Els ràgers i noies guia vam marxar d’excursió a Puig Alder, pujant a l’ermita vam compartir el camí amb unes cabres i un arc de sant martí preciós.

A la nit vam participar d’un talent show per poder passar al càstig del nostre canal de televisió “K41 TV”.


Vam gaudir molt del paisatge i de les nostra comapanyia durant el cap de setmana!
Aquests últims caus els hem dedicat a entrendre què son els rols dins la unitat i els petits grups i aviat descobrirem quines seran les patrulles d’aquest any. Quins nervis!

Pioners i Caravel·les

PiCs hem dedicat dos caus a escollir objectius de curs i propostes de què ens agradaria fer. Entre totes hem decidit de quin districte formarem part (equips) i hem decidit organitzar una petita gimcana per la festa de la ratafia per llops i daines.


Aquest passat cap de setmana, a més, vam fer la segona excursió del trimestre al Montseny. No vam fer un sinó dos cims: les Agudes i el Turó de l’home! A més, vam fer una descoberta sobre LGTBIQ+, vam reflexionar sobre la nostra xarxa afectiva, vam jugar una estona i vam passar una estona de caliu vora el foc!

Estem a tope!!