Arrenquem motors!

Castors i Llúdrigues

Aquest cap de setmana per alguns castors i llúdrigues ha sigut el seu primer dia de cau. Hem començat aquest any amb moltes ganes de créixer junts i viure noves aventures.


Al primer cau vam fer diferents activitats per començar a coneixe’ns uns amb els altres i per anar creant cada vegada més cohesió com a unitat. També, a través d’una gimcana, hem après conceptes, per així estar preparats per tot el que ens espera.


Aquest cap de setmana ens endinsem pels boscos de Castanyet per recollir castanyes i així poder portar-ne un bon grapat a les Castanyeres, perquè en puguin repartir a tots els nens i les nenes del poble.
Quines ganes que sigui DISSABTE!

Llops i Daines

Els llops i daines comencem aquest nou curs amb moltes ganes i energia!

Per donar la benvinguda a la tardor hem fet la nostra primera excursió, on hem anat al Surós a recollir castanyes i hem aprofitat per fer servei a una masia de Castanyet; la Tria.

Allà també hem fet diferents descobertes relacionades amb la supervivència i l’orientació: hem après a fer una brúixola, ens hem fet càrrec de l’alimentació dels animals de la masia i hem descobert diferents propietats que poden oferir-nos algunes plantes de l’hort de la Tria.

Ràngers i Noies Guia

Els ràngers i noies guia hem començat el curs molt il•lusionats i intrigats per veure què ens espera.  Al primer cau vam haver d’aconseguir una llista de materials en menys de 30 minuts per tal de passar el primer càstig pel canal de televisió “K41 tv”.


Aviat marxem d’excursió al castell de Puig Alder per poder-nos conèixer tots entre tots i començar a cohesionar-nos com a  unitat.


Durant l’excursió, ens tocarà passar un altre càstig pel canal… a veure si aconseguim que ens comptin amb nosaltresper realitzar-lo!


Amb moltes ganes de fer més excursions i de continuar gaudint de tots els caus.

Pioners i Caravel·les

PiCs hem començat per la porta grossa fent una excursió de 2 dies a Rocacorba. Hem anat al Santuari de Selecció per ser observats pel Capitoli i seleccionats pels diferents districtes.

Hem conegut què és Panem i les persones que formen part del Capitoli. Entre proves físiques, de gust, de convivència, de creativitat i d’enginy hem anat coneixent a tothom que ens acompanyarà aquest any: la Vika, en Ricard, en Lluc, l’Isona, en Jordi, en Miquel, en Pepe, la Marta, en Martí, en Miquel, l’Estel, en Max, en Martí, en Pere, en Jan, la Cris, en Biel, en Pau, l’Èric i la Pat.


Hem viscut una experiència increïble en aquest Santuari tan bonic amb unes vistes increïbles, tot i que el Capitoli no ens ho ha posat massa fàcil.

TRUC

Després del primer cau amb les noves TRUC de l’Agrupament ens han transmès moltes ganes d’embarcar-se d’aquest últim viatge de dos anys a l’escoltisme i guiatge!

Formen un grup molt bonic que esperem que es vagi consolidant.