MARXEM DE CAMPAMENTS CONJUNTS EN MOTIU DELS 30 ANYS!

D’aquí poques hores, el divendres 23 al matí (i els castors el 27), agafarem un bus per pujar amuuuunt, i amunt… fins al lloc (de moment, sorpresa!) on viurem uns campaments conjunts amb totes les unitats i caps de l’agrupament, així com una nutrida representació a intendència!

Aquest any, com hem repetit unes quantes vegades, estem d’aniversari: en fem 30! I com que amb els #30anys30cims no en fèiem prou, hem volgut preparar una altra efmèride. Marxarem tots, tots, tots a compartir 10 dies junts.

Serem, en total, unes 110 persones vivint moments únics i irrepetibles en uns paratges increïbles! I unes rutes que ens portaran a fer créixer el marcador dels #30anys30cims. Després de mesos i mesos de feina (portem treballant-ho des de desembre!), gaudirem d’aquesta experiència que hem preparat amb tant d’esforç.

Les famílies ja han rebut la convocatòria, que fem púbica a tothom: https://storybird.com/chapters/campaments-2017-roca-guillera/?token=9wg7p698jt

Veurem el que ens espera en aquesta aventura després de la crida de l’Esperit del bosc…!

I aprofitem aquest post per fer una crida a tots les persones uqe formen o han format part del cau: farem un sopar per celebrar els 30 anys el cap de setmana del 7-8 de juliol. És OBERT i hi esteu TOTS convidats. En breus, més informació. Esperem retrobar-vos, aquesta vegada sí.

Fins aviat a tothom. Sempre a punt!