FLASHEBRE 2016

Com cada any, el passat 24 de desembre l’agrupament va animar el centre del poble amb una fantàstica barreja entre PESSEBRE VIVENT I FLASHMOB: el FLASHEBRE, on cada unitat representava una escena del pessebre.

De 17 a 18h cada unitat va estar representant la seva escena perquè tothom que passejava pel poble els pogués veure, hi havia els Castors i Llúdrigues que feien de dimoniets, els Ràngers i Noies Guia que representaven un grup de pastors que buscàven la seva xaia, els Pioners i Caravel·les feien l’escena dels reis mags, els Llops i Daines van estan treballant de valent amb els oficis i finalment els Trucs 1 i 2 ens van explicar un neixement ben original!

Un cop acabades les representacions pel públic les unitats van anar a visitar-se les unes a les altres i finalment tot va acabar amb una xocolatada popular que ens havien preparat els papes i mames de l’agrupament!

Quan tothom tenia la xocolata, va començar la cagada del tió organitzada per Òmnium a la mateixa plaça.

Volem donar les gràcies a tothom que va participar a l’activitat, tan pels que ens vàreu venir a veure com els que vàreu estar treballant fent la xocolata! Moltes gràcies a tothom!

I per continuar amb les activitats nadalenques: avui anirem als diferents geriàtrics del poble a cantar nadales i animarem els carrers del poble! Us animeu a acompanyar-nos?

Sempre a punt!

Aquí us deixem les fotos del flickr del flashebre i ben aviat penjarem el vídeo, BONES FESTES!

FOTOS FLASHEBRE