Nova unitat de mares i pares

 

Hola a totes!

Enguany encetem un nou projecte que resulta de la motivació per a potenciar més els pares i les mares de l’A.E.i.G. Roca Guillera, la creació de la nova unitat de mares i pares: MaPas

I us pregunteu: ” I què vol dir potenciar?”

Bé, per nosaltres, i coneixent l’experiència exitosa en altres agrupaments de Catalunya, significa oferir a les mares i pares de l’agrupament la possibilitat de conèixer amb més profunditat de què va tot això que fan els infants i joves de l’agrupament cada dissabte de 4 a 6 i dinamitzar les activitats on participem com a mares i pares al llarg del curs.

Com a dinamitzadors de la unitat, la nostra intenció és aplicar la pedagogía del projecte i els valors de l’escoltisme, quelcom que implica que aprendrem tot fent i essent persones actives i dinàmiques.

Un dels valors que treballem al cau és el compromís i, per tant, esperem i demanem que aquest es pugui treballar assegurant una comunicació fluida i transversal dins la unitat, en tot moment.

Es farà un cau al mes, dissabte de 16h a 18h si no es diu el contrari.  Les dates dels caus d’aquest primer trimestre són: 28oct, 25nov i 23des. Ja les podeu reservar!

A continuació, tots aquells pares i mares que volgueu formar part, tant com es pugui, de la unitat de MaPes ompleneu el següent formulari:

INSCRIPCIONS TANCADES

Per qualsevol altre dubte o problema no dubteu en contactar amb nosaltres!